Aitame Eesti lasterikkad pered Euroopa tippu

Aitame Eesti lasterikkad pered Euroopa tippu

Lastekaitsepäeval kutsume üles toetama lasterikkaid peresid, sest Eestis on kolme ja enama lapsega peresid vähem kui Euroopa Liidus keskmiselt.

Kolme ja enama lapselisi peresid tuleb igakülgselt toetada, sest ainult nii on võimalik, et Eesti loomulik iive kasvab positiivseks ning sündimuskordaja tõuseb üle kahe. Täna on Eestis kolme ja enama lapsega perekondi veel alla 20 000.

Õpetaja ametit pidava Kadil Soobi perre sündisid mullu 16. mail kolmikud: kaksikõed Emily Elisabeth ja Mirjam Johanna ning vapper väikevend Gregor Armand.

„Kolmikute sünd on igale perele erakordne sündmus, mis toob kaasa nii kolmekordse rõõmu kui ka kohustused,“ ütles Kadi. „ Näiteks kulub meil kolmele lapsele kokku keskmiselt 18 mähet päevas”

Perele tuli appi eestimaine lastetarvete kaubamärk Britton, kes toetas kolmikuid poole aasta mähkmevaruga. Koostöö sobivusel on Britton valmis suurperele mähkmeid pikemaltki pakkuma. „Britton toetus on meile väga oluline”, nendib kolmikute ema.

Kadi sõnul on igal lapsel välja kujunemas selge iseloom. „Emily on oma mõtliku ja sügava pilguga väike filosoof, kellega juurdleme alatihti, millest väike kaunitar mõtleb, kui käsi põsakil voodis lebab,“ rääkis Kadi. „Mirjam on tõeline uinuv kaunitar, kes pärast sündi meenutas lausa Lumivalgekest - tumedad kiharad ja lumivalge nahk. Gregor on sündinud naistemees - tema silmad on sulatanud paljude Ida-Tallinna Keskhaigla ja lastehaigla õdede südame.“

Britton on eestimaine lastetarvete kaubamärk, mille algus ulatub juba aastasse 2004, kui tekkis mõtte luua meie oma põhjamaisesse kliimasse ja maitsemeelele sobiv lastetarvete kollektsioon. Nii sündiski Britton, mille tootevalikusse kuulub tänaseks üle 170 erineva toote, alustades mähkmetest ja lõpetades moodsate beebimonitoridega.



Palun oota...