Emmed muljetavad: miks nad valisid Britton Fika söögitooli

Emmed muljetavad: miks nad valisid Britton Fika söögitooli

Tegime juttu 5 emaga, kellel on erinevas vanuses lapsed ning uurisime, miks nad on otsustanud just Brittoni Fika söögitooli kasuks.

 Gemma (1a 7k) ema Kadi: meie tütreke veel ei istunudki, kui hakkasime juba söögitoolide kirjus maailmas ringi vaatama. Hirmuga mõtlesin, et kuhu ma selle kobaka plastmass tooli kodus mahutan ja pealegi, ta ei sobi meie koju ju!? Täpselt enne seda kui meil oli vajadus toitmistool osta, tuli Britton välja Fika tooliga. Meie pere valis välja 2 tooli. Üks meie pealinna koju ja teine vanevanemate juurde. Otsustasime just selle kasuks, kuna tool on igati stiilne, ilus ja mugav! Selle kõige juures on Fika söögitooli ka väga lihtne hooldada. Istme puhastame ära Brittonist soetatud Friendly Organic söögitoolide- ja mänguasjade puhastusspreiga ning ka paelad käivad väikese nõksuga ära ja tagasi.

 Angelika (2a ja 6k ning teine  6k): kasutasime Fika tooli juba esimese lapsega. Nüüd on laps 6 kuune  ja istub ning saab seda tooli ise kasutada. Tool on väga mugav ja stiilne. Eriti meeldib, et seda lihtne puhastada ja lapsel on seal pehme istuda.

 Liis (1a ja 3k): mina valisin tooli eelkõige disaini järgi. Mulle meeldis, et see on ilus, stiilne ja  hiljem on võimalik tooli väikseks tugitooliks muuta. Enamus toole on suured lahmakad, aga Fika on armas pisike ja stiilne.

 Helis (7k): ostsin söögitooli juba mitu kuud tagasi kui oli soodushind. Ostsin just selle tooli, kuna meeldis disain ja kompaktsus ning sobib ideaalselt kodu interjööriga. Mulle üldse ei meeldi need plastmassist kobakad söögitoolid.

 Riina (1a ja 3k): Valisime oma perre Britton Fika tooli just oma ilusa ja modernse välimuse ning väga pika kasutusaja pärast. Meeldib, et tool ei ole suur ja raske kobakas ja peale sööki on seda kerge puhastada. Suureks plussiks on ka see, et hiljem saab laps seda tavalise toolina kasutada. Kaalult on tool väga kerge, mis teeb selle transportimise samuti hõlpsaks. Oleme oma ostuga väga rahul ja kõige rohkem rõõmustab meie pisike põnn, kes alati istub suurima heameelega seal.

Käty (6k): Fika sobib ideaalselt oma minimalistliku ja tagasihoidliku stiiliga meie väikesesse koju. Istumisosa on nii mõnusalt pehme ning seda on kerge puhastada. Puhastamiseks kasutame Friendly Organic söögitoolide puhastusspreid. Kandikuosa on kergesti eemaldatav ning pealmist kandikut on lihtne peale söögikorda kraani all pesta. Meeldis, et toolil on väga pikk kasutusaeg, hiljem saab söögitooli muuta väikeseks tavatooliks. Tool on kerge ja laps tunneb selles söömisest palju rõõmu.



Palun oota...