Talveks valmis: CBX Leotie võlub kerguse ja lihtsusega

Talveks valmis: CBX Leotie võlub kerguse ja lihtsusega

CBX Leotie Pure on stiilne vankrikomplekt alates sünnist. Vankrikorv käib nii pisikeseks, õhukeseks kokku, et seda on mugav kasutada ka reisivoodina. Esimene mulje vankrikomplekti kokku pannes oli selle suurus ja kergus.Võrreldes praeguse kergkäruga, populaarse Balios S mudeliga on Leotie istumisosas palju-palju rohkem ruumi ning kuigi käru ise on palju suurem, on see kaalult samaväärne.

Talve ja külmade tulekuga on ülimalt mugav pisikene panna soojakotti, Leotie istumisosas on nii mõnusalt ruumi, et soojakotis laps näeb kenasti sealt välja ning tal ei ole kitsas. Lisaks saab istumisosa suunda kergesti muuta, seda saab raamile paigaldada nii näoga kui ka seljaga sõidusuunas. Seljatoel on 3 erinevat asendit, nende muutmine on äärmiselt lihtne ning sujuv. Lapsel ei tekkinud mingisugust probleemi üleminekul sirge seljatoega kärust  nn kausikujulisse kärusse.

Esimesel jalutuskäigul tundsin koheselt käru pehmet vedrustust. Tõesti, need vedrud ei ole seal ilu pärast, need tõesti töötavad ja veel nii kergelt ja sujuvalt! Jalutades oli käru stabiilne ja manööverdamine lihtne. Rattad keerlevad kergelt ning vajadusel saab neid ka kiirlukustada. Kuna olen lühikest kasvu, samas mees on pikk, siis lükkesanga kõrguse muutmine on meie jaoks suur lisaboonus. Meie esimene jalutuskäik oli toidupoodi, siis olin nii rahul, et pakikorv on hästi mahukas, sinna pääseb kergesti ligi kui laps magab, st seljatugi on kõige madalamas asendis. Väga mugav oli kogu toidukraam asetada pakikorvi ja koju jalutada, harjumuspärane "kaamlitunne" oli kadunud ja nautisin seda täiega.Ruumikas istumisosa.

Lõpetuseks, Leotie kokkupanek oli lihtne ning see ei võta rohkem ruumi kui teine kergkäru. Oleme valikuga rahul, lapsel on soojakotiga istumisosas mõnusalt ruumi, lisaks mahukas pakikorv poeskäikudeks, kaalult kerge, pehme vedrustus ja kerge manööverdada. Kuna laps enam vankrikorvi ei kasuta, siis kahjuks seda me katsetada ei saanud. Nähes, kui kitsaks vankrikorv kokku käib, siis selle kaasas kandmine on kindlasti palju lihtsam kui tavaliselt vankrikomplektide puhul. Komplektis on kaasas ka vihmakile ja turvahälli adapterid. Kõik vajalik ja mõistliku hinna eest on CBX by Cybex Leotie Pure vankrikomplektis olemas! Lapse und aitab valvata Britton BC-50 beebimonitorid.

Beebi une valvamiseks soovitan Britton BC-50 beebimonitore. Mina ei kujuta ilma nendeta enam lõunauinakuid ette, monitoride abiga on lapse uneaeg äärmiselt produktiivne aeg, kuna samal ajal saab kõik kodused toimetused tehtud. 



Palun oota...