Miks valida beebile meriinovillast riided?

Miks valida beebile meriinovillast riided?

Beebide ja väikelaste riietamisele pööravad vanemad suurt tähelepanu, soovitakse ju parimat, et külmal talvel oleks soe ja kuiv ning kuumal suvepäeval ei kuumeneks pisike üle. Kuigi meriinot ostetakse enim just külmemal perioodil, sobib see kasutamiseks aasta läbi.

 Meriinovillast riided koguvad lastevanemate seas üha populaarsust ning seda kindla põhjusega:

  • sellel on termoregulaarsed omadused, mis aitab reguleerida beebi kehatemperatuuri juhtides kehast niiskuse eemale
  • see on kergesti kuivav, õhku läbilaskev ning kerge
  • villa antibakteriaalsete omaduste tõttu sobib ka allergilisele nahale
  • on väga soe ja pehme, ei aja nahka sügelema
  • meriinovillal on isepuhastuvad omadused
  • vill pakub püsivat loomulikku vastupanuvõimet mikroorganismidele

Brittoni kauplustesse on müügile jõudnud kvaliteetsed meriinovillased riided brändilt nimega Kuling. Kuling ei vaja ilmselt pikka tuvustamist, Rootsi lasteriietebänd on teadliku vanema hea valik lapse garderoobi. Valikus on meriinovillased riided esimeseks kihiks, et beebi oleks soojas ja kuivas. Meriinovilla parimad omadused ilmsevad just esimese kihina kandmisel. Bodid, püksid ja romperid on ühevärvilised ning neid saab omavahel sobitada.

Valides meriinovillased riided võid olla kindel, et beebi on külma eest kaitstud ning mõnusad uinakud õues on kuivad ja soojad. Britton soovib, et iga lapsevanem leiaks kauplusest just enda beebile sobivaima riideeseme. Lisaks orgaanilisele puuvillale oleme valmis ka külmaks talveks tänu meriino suurepärastele omadustele.

Tulge meile külla ja katsuge ise, nii pehmed ja mõnusad!

Palun oota...